Nöje

Nya forskningen visar: Yngsta syskonet är roligast.

Nya forskningen visar: Yngsta syskonet är roligast.

Det är inte alltid så lätt att vara det yngsta syskonet. Du fick inte vara med och leka, blev ofta slagen och var alltid svagare än dina äldre syskon. Men det finns ju också positiva saker med att vara minst i barnaskaran. Nu visar ny forskning att det yngsta syskonet är roligast!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Det är inte alltid så lätt att vara det yngsta syskonet.
Du fick inte vara med och leka, blev ofta slagen och var alltid svagare än dina äldre syskon.
Men det finns ju också positiva saker med att vara minst i barnaskaran. Nu visar ny forskning att det yngsta syskonet är roligast!

Att vara minsta syskonet kan ju vara rätt tufft…

loading...


Bildkälla

Men det har sina fördelar också. Nu visar en undersökning att det yngsta syskonet i en syskonskara oftast också är mer utåtriktad. Studien, som genomförts av marknadsundersökningsföretaget YouGov i Storbritannien, visar en tydlig skillnad i personlighet mellan syskon, enligt brittiska Metro.

loading...

Hela 46 procent av de yngre syskonen anser sig själva vara roligare, mer avslappnade och mer utåtriktade än sina äldre syskon.

loading...

Endast 36 procent av de äldre syskonen känner sig roligast. Forskarna tror att äldre syskonen tvingas att ta större ansvar för sig själv. Det leder till att de känner sig mer organiserade och blir bättre på att prioritera i sina liv, enligt forskarna.

loading...

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna:

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...