11 oskulder berättar om hur de fuckade upp det

11 oskulder berättar om hur de fuckade upp det

Forever alone: Frustrerade oskulder delar med sig ögonblicken där de misslyckades med att bli av med svendomen.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Förra veckan startades en oskuldstråd på Reddit och nu har över 200 anonyma oskulder delat med sig av sina misslyckanden. Här är några av inläggen.

1. "Hon låste in oss på toan – jag bröt mig ut"

"Jag var på en fest när en tjej frågade mig vart toaletten låg. Jag visade henne dit och plötsligt låser hon dörren bakom oss. Jag tappade det och tryckte mig förbi henne och stack. Nu är jag desperat för jag vill verkligen bli av med oskulden."

loading...

2. "Jag erkände att jag inte var så erfaren – och dumpades direkt"

"Jag var på klubben för första gången och det var en sjukt snygg tjej som började dansa med MIG. Efter några minuter sa jag till henne att jag verkligen ville kyssa henne. Hon ryckte på axlarna och vi började hångla. Jag berättade att jag inte var så erfaren inom det här området och frågade om det var bra, hon svarade att hon var tvungen att dra."

loading...

3. "Hon tog av sig tröjan, men..."

"En tjejkompis till mig blev skitfull och bad mig följa henne hem. Vi gick in bakom garaget, hon tog av sig tröjan och vi började hångla när plötsligt någon skrek 'JESSICA!'. Hon sa bara 'oops, det är min pojkvän' och drog."

loading...

4. "Hon skulle sova i mitt tält"

"Vi var på en festival och en tjej frågade mig på dagen om hon fick sova i mitt tält. Jag tänkte att nu händer det. Någon timme senare började det åska och regna kraftigt. Jag glömde stänga mitt tält och jag frös nästan ihjäl när jag låg ensam i gyttjan."

loading...

5. "En gång..."

... rörde jag och killen i kassan vid varandras händer. Jag blev nästan gravid."

loading...

6. "Hon ville snapa under täcket"

"Det ryktades om att jag och min tjejkompis var tillsammans och hon tyckte att det hade varit kul som ett skämt att lägga sig tillsammans med mig under täcket och skicka bilder på Snapchat till våra vänner. Jag tackade nej."

loading...

7. "Hon tog mig mellan benen"

"Vi var ensamma hemma när detta hände och jag fick en panikattack och bokstavligen sprang därifrån."

loading...

8. "Jag gjorde alla misstagen med SAMMA tjej"

"Jag lyckades inte få till det med en tjej trots att hon berättade för alla sina kompisar att hon ville ligga med mig. Trots att hon tog tag i min kuk när vi skojbrottades. Trots att hon frågade "ska vi ligga?" när vi var ute. Trots att hon berättade att hon ville ha på sig skolflicke-outfit med mig ensam."

loading...

9. "Vi var nakna i klassrummet"

"Hennes farsa var lärare på vår skola och på något sätt hamnade vi ensamma i klassrummet där han brukade undervisa. Vi började hångla, klädde av oss nakna och plötsligt knackade det på dörren..."

loading...

10. "Hon ville ligga – jag festade vidare"

"Jag hade bara hånglat med tre stycken i mitt liv när en tjej stötte på mig på en semester. Hon sa att hon ville ha sex, jag svarade att jag ville festa vidare men att vi skulle ses sen. Jag hittade henne inte. Fina tider."

loading...

11. "Jag fick en high five av min crush"

loading...

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...