Tips Video

Poliserna gjorde en rutinkontroll, men fick en rejäl chock när de upptäckte vem som satt i bilen!

Poliserna gjorde en rutinkontroll, men fick en rejäl chock när de upptäckte vem som satt i bilen!

Detta är inte ett skämt, även om det först kan verka som det. Två polismän i staden Georgetown, USA stannade en bil på vägen som såg misstänkt ut för att göra en rutinkontroll. Det de dock inte hade förväntat sig var att stöta på en superhjälte.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Detta är inte ett skämt, även om det först kan verka som det. Två polismän i staden Georgetown, USA stannade en bil på vägen som såg misstänkt ut för att göra en rutinkontroll. Det de dock inte hade förväntat sig var att stöta på en superhjälte.

Det stämmer; Batman blev stoppad av polisen för att han inte hade förnyat sin registreringsskylt. Batman, vars riktiga namn är Lenny, brukar besöka de sjuka barnen på sjukhuset Georgetown Community Hospital i staden, och han använder sin svarta Lamborghini som transportmedel.

Polisen, som försöker att sluta fnissa och inte visa hur glada de är, ber honom kliva ur bilen. Han får sedan förklara sin kostym och visa alla papper för bilen. Poliserna kan inte hjälpa att ta bilder med honom i slutet, och avslöjar där hur exalterade de faktiskt är.

Även om Lenny borde få böter för sina gamla registreringsskyltar, tycker vi att den godhjärtade Batman förtjänar att klara sig utan denna gång. Och vad vi kan se i videon verkar polisen tycka likadant. Vilket härligt möte!


Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...